19. marca 2020
Tofu = bielkovinová bomba. Má nespočetné množstvo pozitívnych účinkov na naše telo a tiež najrôznejšie možnosti využitia.Je milované, ale aj zatracované. Ľudia, ktorí tvrdia, že im tofu nechutí si ho len nevedia dobre pripraviť a dochutiť.Táto potravina nám plne dokáže […]
19. marca 2020
Orechy, vajíčka a med doma väčšinou máme vždy. Stačí použiť len tieto tri základné ingrediencie a dokážeme z nichvyčarovať fantastický koláč. Opäť je to zdravá varianta kalorických koláčov. Žiadna múka, žiadny cukor a nikto to nespozná.Toto cesto je ideálne aj […]
19. marca 2020
Aj koláč sa dá urobiť tak, aby neobsahoval múku a cukor – dvoch nepriateľov zdravého stravovania.Skúste si urobiť tento koláč z fazule a banánov a uvidíte, že tieto dve ingrediencie v ňom vlastne ani nebudete cítiťa navyše si skutočne veľmi […]
18. marca 2020
Olovrant je taký predel medzi pracovným a osobným životom. Olovrantová mňamka, nám urobí radosť, ale nezasýti tak, aby sme si nedopriali ešte zdravú večeru. Viac zdravých foto-receptov nájdete TU
18. marca 2020
Polievka z tekvice Hokaido je bohatá na vitamíny a minerály, ľahko sa trávi a vstrebáva. Je všeobecne známe, že polievky sú veľmi dôležité v našom stravovaní. Radšej si dať dva krát poriadnu polievku ako šalát zo surovej zeleniny.Viete o tom, […]
18. marca 2020
Francúzske zemiaky z batátov ako náhrada klasických zemiakov. So sladkými zemiakmi batátmi môžeme robiť všetko to, čo s klasickými zemiakmi, len s tým rozdielom, že batáty sú oveľa zdravšiea priaznivejšie pôsobia v našom tele. Majú vysoký obsah antioxidantov, ktoré pomáhajú […]
17. marca 2020
Cuketové lasagne ako dokonalá náhrada za cestovinové pláty – lasagne. Cuketa obsahuje len 21 kalórií na 100g, takže je to super potravina pri chudnutí, podporuje metabolizmus a spaľovanie tuku.Dá sa pripraviť na milión spôsobov. Môžeme ju variť, dusiť, piecť, vyprážať, […]
17. marca 2020
Všetci milujeme tento taliansky gurmánsky zázrak. Chrumkavý okrúhly koláč, ktorý si vieme pripraviť na množstvo spôsobov. S paradajkovým, alebo smotanovým základom, na slano, na sladko, klasickú, pikantnú, bryndzovú, špenátovú, s morskými plodmi, či plnenú…kto ju má ako rád. A nemusí […]